Ontdek onze nieuwe AI Event Side-kick - Robin! Meer informatie

Online Pubquiz & Muziekbingo

Vos Logistics

Vos Logistics is een specialist op het gebied van transport en klantspecifieke logistieke diensten. Met een netwerk van 30 vestigingen is Vos Logistics actief in heel Europa. Met 3,000 medewerkers exploiteert de onderneming een moderne vloot van 1,300 Euro 5 en Euro 6 voertuigen, 4,000 laadeenheden en 310,000 m2 opslagcapaciteit. Om voor ontspanning te zorgen na het harde werken werd door de personeelsvereniging van Vos Logistics de hulp ingeschakeld van LiveWall Events. Het was tijd voor de Vos Online Pubquiz!

De presentator, volledig gehuld in Vos Logistic outfit, heeft een show weggeven van anderhalf uur, waarin 9 verschillende rondes voorbij kwamen. Van een ronde over Vos Logistics zelf tot aan Sport, tot aan ‘Raad de plaat’. Door het inzetten van de PresentersWall met daarin de quiz module, konden mensen vanuit thuis live meedoen met alle vragen. Het is een echte familie quiz geworden waarbij mooie prijzen werden weggeven.

Ook leerden de collega’s elkaar beter kennen door niet alleen quizvragen te beantwoorden, maar ook keuzes te maken bij de picture option of iets in te vullen bij de wordcloud. 

Bij een tweede editie is de Pubquiz aangevuld met een muziekbingo. De huis DJ draaide een aantal hits en de mensen thuis konden via de telefoon de bingokaart invullen. Een quiz die de medewerkers nog lang zullen herinneren!