Ontdek onze nieuwe AI Event Side-kick - Robin! Meer informatie

De alles-in-één event app met maximale interactie die je niet hoeft te downloaden

Organiseer je volgende evenement met PresentersWall en beheer zo alles van de registratie tot de interactie met één complete event app. Naast al onze unieke interactieve mogelijkheden bieden we event-organisers de mogelijkheid om zelf een event-app in elkaar te zetten en zo de ultieme mobiele event hub te creëren voor je gasten!

MOBIELE EVENT HUB

Van het (gepersonaliseerde) programma tot aan de evaluatie. Van een user-paced quiz tot aan een plattegrond van de locatie. Nieuws-items, gastenlijsten, chatmodules... En uiteraard, alle interactieve modules waar PresentersWall al jaren bekend om staat.

Via de editor van PresentersWall klik je eenvoudig een mobiele event hub in elkaar. En het mooiste is; je bezoekers hoeven niets te downloaden. Je maakt zelf een zogenaamde progressive web-applicatie; een mobiele website die de look en feel heeft van een app op je telefoon. Gasten loggen eenvoudig in via een URL of QR-code en kunnen direct alle informatie over het evenement bekijken.

NEXT LEVEL INTERACTIE

Naast alle informatieve onderdelen van een event app voeg je ook eenvoudig interactieve items toe aan je evenement. Niet alleen de polletjes, wordclouds, quizjes en Q&A, maar juist nieuwe soorten interactie die je publiek verrassen.

Denk hierbij aan een ContentWall waar gasten foto's met elkaar kunnen delen, heatmaps, energizers en mini-games. Het is zelfs mogelijk om je gasten te laten reageren door middel van een tekening in plaats van het insturen van een woord. Onze meeting designers denken graag met je mee hoe je onze interactieve modules optimaal in kunt zetten.

KOPPELING MET REGISTRATIE

En wil je de full-power van onze diensten gebruiken? Dan koppelen we PresentersWall direct aan onze Walldo registratie-software. Na het scannen van de QR code rolt er dan niet alleen een badge van de printer, maar word je ook direct doorverwezen naar de mobiele event hub.

Bekijk alle features

Klik hier